^Fel

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Őszi romantika csomag pároknak

Wellness csomag

Aktív pihenés

A Gyulai Várfürdő legújabb büszkesége az  AQUAPALOTA családi élmény fürdő...

 

SZÉP Kártya elfogadó hely

 

Ingyenes wifi használat

 

 

 

 

Gyula Békés megye ékszerdoboza...ha már voltál ebben a varázslatos városban,nem kell magyaráznom...
A város nyugalmat sugároz mediterrán hangulatával,sok zöld parkjával
Gyula városa kiemelt figyelmet szentel az egészségre és a lélekre...A test és a lélek kényeztetése kiváló lehetőséget teremt a Gyulai Várfürdő értékes gyógyvize,hangulatos wellness központja,Castello Szaunaparkja,valamint Beauty Masszázs szalonja.

 

AVárfürdő legújabb büszkesége azAQUAPALOTA családi élményfürdő! 900 négyzetméternyi vízfelület,számos különleges élményelemmel várják a látogatókat. Igazi szenzációk a csúszdák! Nemcsak lefelé,hanem felfelé is tartó fánkos csúszda igazi különlegességnek számít hazánkban,ahogy a fényalagút is,de remélhetőleg a családi csúszda is sokak kedvence lesz...ezenkívűl számos masszázspad,baba játszótér stb.várja a vendégeket...

 


A gasztronómiai élvezetnek hódolók számára felejthetetlen élményt nyújt a Százéves Cukrászda kézzel készített bonbonjai,a gyula kolbász fenséges ízkavalkádja és a Gyulai Pálinka Manufaktúra zamatos pálinkája


Nem régiben megújult Gyula történelmi belvárosa. Szökőkutak, sétálóutcák, éttermek, kávéházak, cukrászdák várják az idelátogatókat.

Ha nyári időszakban érkeznek, a Gyulai várszínház előadásainak jegyelővételében is segíteni tudunk.

Az Élővíz csatornán lehetőség van csónakok, vizibiciklik bérlésére melyen a városi kikötők elérhetőek. A Fehér - Körös duzzasztójához az újonnan kialakított Öko-sétányon kellemes sétát tehet a kiránduló.

A csónakázó-tavon nyaranta tószínpad működik. A tavon csónakázni és Vízi biciklizni lehet. A tóval szemben triciklit lehet bérelni, mellyel a belváros körbejárni óriási élmény.

A gyulai üdülést az olcsó gyulai szállások is vonzóvá teszik...

 

VÁROSNÉZŐ KÖRSÉTA IDEGENVEZETŐVEL

HÉTFŐ (14:00 - 16:30 óráig)

 

Gyula város bővelkedik látnivalókban, és története számos érdekességet tartogat. Hogy mi köze volt Albrecht Dürernek Gyula városához, és kik voltak a reneszánsz kori Gyula legjelentősebb urai? Hogyan került városunkba az Erkel család, és hogyan történt, hogy a fiatal Munkácsy Mihály Gyulán döntötte el, hogy festő lesz? Mindezt és még nagyon sok más érdekességet megtudhatnak mindazok, akik részt vesznek körsétánkon.

Részvételi díj: 1.200 Ft/fő, Visit Gyula Carddal ingyenes.
Indulás a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont főbejárata elől.
A programra előzetes jelentkezés nem szükséges. Jegyvásárlás a helyszínen, a Tourinform irodában és a partner TDM szállásadóknál.

 

 

A fakultatív programokról kérem érdeklődjenek érkezéskor az apartmanházban.

Copyright 2018  Villa Viola, Gyula